Medence építés

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence építés precíz és szakszerű munkát igényel, szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.

Úszómedence építés

Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. Az úszómedencét a terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék felszereltségét egyedi igényekhez igazítjuk. Úszómedencéink kíválő minőségűek, és szavatolják töretlen szakmai jóhírünket!

Masszázsmedence

Álmodozott már arról Ön is, milyen jó lenne egy forró nyári napon élvezni a saját kerti medencéjét? Mi megvalósítjuk Önnek!

Elhozzuk a luxust és a kényelmet az otthonába! Gyorsan telepíthető, minőségi és biztonságos medencét szeretne? Nálunk a legjobb helyen jár! A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán csaknem 20 éve gyárt magas minőségű polipropilén és közkedvelt fóliás úszómedencéket vagy telepít medencefedéseket.

Tartályok Tartályok Tartályok Tartályok

 

Műanyag hegesztéssel készült termékeink:

Polipropilén műanyaglemezek speciális extruderes hegesztése során idegen anyag nem kerül a termékbe, tehát az nem szennyeződik. A hegesztési adalékanyag ugyanaz mint a hegesztendő alapanyag , ami lehetővé teszi akár az élelmiszeripari felhasználást is.

A termékek minőségét meghatározza a jó alapanyag , a precíz illesztés, a hegesztés tartóssága.

A polipropilén alapanyagból készített termékek felülete könnyen tisztítható ezért felhasználásuk széles körű.

Az általunk készített műanyag ipari termékék különböző ipari, háztartási és egyéni területeken használhatók fel.

Pl:

-esővíztartály

-szennyvíztartály

-savanyító kád

-tágulási és kiegyenlítő tartályok

-vízóraaknák

-tüzivíz-tároló

-boros tartályok, stb.

 

 

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnika. Szauna és Gőzkabinok építése. Műanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@lunauszoda.hu Luna Uszodatechnika