Nekünk már a második medencénket készítik Robiék.

Több mint 10 éve az elsőt még kék műanyagból, aztán most költözés miatt a második már az új fehér színben. Természetesen a szokott kiváló minőségben, gyors , pontos munkát végeztek. Másodszorra is csodaszép medencék lett!  Köszönjük Robi!

Palkovics László

Családom és főleg unokáim miatt csináltattam medencét a kertbe már 3 éve.

Mikor elkészült mindenki ámult , a fehér medencében a türkizkék víz látványa csodálatos.

A céget mindenkinek ajánlani tudom. Igaz hogy rengeteg a munkájuk de hozzánk mindig pontosan érkeztek,  szépen dolgoztak, rendet hagytak maguk után.

Frank Tímea

Végre megvalósult a tervünk hogy a meleg nyarakat elviselhetőbbé tegyük a gyerekeknek.

Medencét és hozzá fedést építtettünk Schneider úrral.

Mivel lányaim szeme és bőre érzékeny a vegyszerekre ezt is megoldották  ú.n. sós rendszer beépítésével.  Ezáltal  nyáron már piros szemek és vakarózás nélkül tudtuk élvezni a medence lágy vizét. A medence pár nap alatt elkészült, majd a tereprendezés is.

A fedésre sajnos több időt kellett várnunk  de megérte ,hiszen jóval melegebb a medence vize, ezáltal még szeptemberben is fürödhettünk.

Fekete R.

Medencét szerettünk volna, gyermekeink örömére.

Több helyen érdeklődtünk, ismerősöket is kérdezve és mindenki a Luna Uszodatechnikát ajánlotta elsősorban. Valóban jó döntésnek bizonyultak!

Korrekt árajánlat után terepszemle és megbeszélések következtek, majd időpontot egyeztettünk az építésre. Előtte már elkészült a beton alap, vártuk a kezdést. Sajnos aznap reggel nagyon esett az eső. Azt hittük hogy nem jönnek,csúszik az egész. De nem! Hoztak magukkal óriási pavilonsátrat amit a medence gödör fölé felállítottak és alatta vízmentesen tudtak dolgozni. A vezető elmondta hogy ez szokásos, nem lehet eltérni az ütemtervtől mert akkor mindenkinek tolódik az ígért időpont.

Hát ezért is ajánlották őket annyian. Az ilyen hozzáállás  ritka és becsülendő.

A családunk is az elégedett vevők sorát gyarapítja és bátran ajánljuk másoknak is.

Polgár F.