Medence építés

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence építés precíz és szakszerű munkát igényel, szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.

Úszómedence építés

Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. Az úszómedencét a terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék felszereltségét egyedi igényekhez igazítjuk. Úszómedencéink kíválő minőségűek, és szavatolják töretlen szakmai jóhírünket!

Masszázsmedence

Álmodozott már arról Ön is, milyen jó lenne egy forró nyári napon élvezni a saját kerti medencéjét? Mi megvalósítjuk Önnek!

Elhozzuk a luxust és a kényelmet az otthonába! Gyorsan telepíthető, minőségi és biztonságos medencét szeretne? Nálunk a legjobb helyen jár! A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán csaknem 20 éve gyárt magas minőségű polipropilén és közkedvelt fóliás úszómedencéket vagy telepít medencefedéseket.

Luna uszodatechnika köszönti Önt!

 A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán már 1998 óta gyárt műanyag medencéket.
Magas színvonalú földbesüllyesztett úszómedencék széles méret, forma-és technológiai választékát gyártja és telepíti.
A vállalkozás szolgáltatásai az árajánlat adásától a teljes körű kivitelezésen keresztül a szerviz és karbantartási munkákig terjednek.

Medencéinket igényes kivitelezéssel saját gyártásban készítjük, kiegészítve a látvány és élményelemekkel az egyéni elképzelésekhez igazodva. Úszómedencéinket többféle technológiával készítjük, elsősorban polipropilén műanyagból , emellett a fóliával bélelt és a poliészter medencék is megtalálhatók a választékban.
Fő tevékenységeink:- medence gyártás, építés, -medencefedések telepítése, - masszázsmedencék építése, telepítése, - műanyag tartályok gyártása.

 


Nagyobb térképre váltás

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnika. Szauna és Gőzkabinok építése. Műanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@lunauszoda.hu Luna Uszodatechnika