Medence építés

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence építés precíz és szakszerű munkát igényel, szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.

Úszómedence építés

Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. Az úszómedencét a terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék felszereltségét egyedi igényekhez igazítjuk. Úszómedencéink kíválő minőségűek, és szavatolják töretlen szakmai jóhírünket!

Masszázsmedence

Álmodozott már arról Ön is, milyen jó lenne egy forró nyári napon élvezni a saját kerti medencéjét? Mi megvalósítjuk Önnek!

Elhozzuk a luxust és a kényelmet az otthonába! Gyorsan telepíthető, minőségi és biztonságos medencét szeretne? Nálunk a legjobb helyen jár! A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán csaknem 20 éve gyárt magas minőségű polipropilén és közkedvelt fóliás úszómedencéket vagy telepít medencefedéseket.

Poliészter medencék Poliészter medencék Poliészter medencék Poliészter medencék

Poliészter medencék Poliészter medencék Poliészter medencék Poliészter medencék

3.Poliészter medencék

A medence magas szilárdságú , üvegszállal megerősített, speciális felületi bevonatú műanyagból készül. A poliészter anyag jellemzői nagyon jók, az anyag nem merev, kopás és időjárásálló . A felületen poliészterlakkal lehet javítási és felújítási munkákat végezni. Az üvegszálerősítésű kompozit medenceszerkezeteket speciális alapanyagokból kézi laminációs eljárással gyártják. Az egymásra épülő technológiai rétegek rendkívül tömörek, a kiváló szilárdság mellett hosszú élettartamot és tökéletes vízzáróságot biztosít a medencetestnek. A medencék héjszerkezete hét réteget foglal magába amely a beépített polyuretán magnak köszönhetően jól hőszigetelt. Az elkészült testeket hőkezelik miáltal a poliészter műgyanta megfelelően kikeményedik és gyönyörű, fényes felületű medencét alkot. Lekerekített élek és peremek, kanyargó lépcsők és ülőpadok alkotják a formagazdagságot. Az előre gyártás számtalan geometriai formája által mindenki megtalálhatja a neki alkalmas medencéjét.

A készre gyártott medencék beépítése bel és kültérben egyszerű , csak a medence szállítását és beemelését kell gondosan megoldani.

 

 

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnika. Szauna és Gőzkabinok építése. Műanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@lunauszoda.hu Luna Uszodatechnika