Medence építés

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence építés precíz és szakszerű munkát igényel, szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.

Úszómedence építés

Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. Az úszómedencét a terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék felszereltségét egyedi igényekhez igazítjuk. Úszómedencéink kíválő minőségűek, és szavatolják töretlen szakmai jóhírünket!

Masszázsmedence

Álmodozott már arról Ön is, milyen jó lenne egy forró nyári napon élvezni a saját kerti medencéjét? Mi megvalósítjuk Önnek!

Elhozzuk a luxust és a kényelmet az otthonába! Gyorsan telepíthető, minőségi és biztonságos medencét szeretne? Nálunk a legjobb helyen jár! A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán csaknem 20 éve gyárt magas minőségű polipropilén és közkedvelt fóliás úszómedencéket vagy telepít medencefedéseket.

Műanyag medence Műanyag medence Műanyag medence Műanyag medence

Műanyag medence Műanyag medence Műanyag medence Műanyag medence

1.POLIPROPILÉN ( MŰANYAG) MEDENCE

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, csúszásmentes, vegyszerálló , 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, kék és fehér színben. A 6-10mm vastag műanyaglemezből készült medencék a masszivitásnak, gyors beépíthetőségnek és kedvező árnak köszönhetik népszerűségüket. A polipropilénből készült medencék sokrétű formai lehetőséget kínálnak a megrendelőnek.

Az általunk használt minőségi német alapanyag , a professzionális hegesztőgépek és a szakképzett, tapasztalt munkatársak a garancia arra hogy minőségi kivitelezésben készüljön el az ön által megálmodott úszómedence.

A medence stabilitását a falmerevséget támasztó és erősítő bordák segítik. A hőszigetelést a beépítéskor a fenéklemez alá és oldalt a tartó bordák közé helyezzük be. A medence szerkezete speciális extruderes hegesztéssel készül így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró. Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. A medencét terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A technológia előnye hogy a nagyméretű, nem( vagy csak körülményesen )szállítható medencéket a helyszínen is el lehet készíteni. Főleg kültérre telepíthetők de beltéri medenceként is kiválóan beépíthető.

A kültéri műanyag medencék esetében gyakran felmerül az időtállóság kérdése: 10-12 évig biztosan nem kell a medencetestet felújítani ( természetesen a vízkezeléstől is függően). Az esetleges későbbi javítások könnyen megoldhatóak. Ezek a medencék könnyen tisztíthatók, s nem annyira sérülékenyek a belső felületek mint a hasonló árfekvésű egyéb típusú medencéknél.

 

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnika. Szauna és Gőzkabinok építése. Műanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@lunauszoda.hu Luna Uszodatechnika