Medence építés

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence építés precíz és szakszerű munkát igényel, szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.

Úszómedence építés

Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. Az úszómedencét a terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék felszereltségét egyedi igényekhez igazítjuk. Úszómedencéink kíválő minőségűek, és szavatolják töretlen szakmai jóhírünket!

Masszázsmedence

Álmodozott már arról Ön is, milyen jó lenne egy forró nyári napon élvezni a saját kerti medencéjét? Mi megvalósítjuk Önnek!

Elhozzuk a luxust és a kényelmet az otthonába! Gyorsan telepíthető, minőségi és biztonságos medencét szeretne? Nálunk a legjobb helyen jár! A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán csaknem 20 éve gyárt magas minőségű polipropilén és közkedvelt fóliás úszómedencéket vagy telepít medencefedéseket.

Masszázs medencék Masszázs medencék Masszázs medencékMasszázs medencék

Masszázs medencék Masszázs medencék Masszázs medencékMasszázs medencék

MASSZÁZSMEDENCÉK

Masszázsmedencéink anatómiailag tökéletesen formatervezettek. Ülő és fekvőhelyeiben elhelyezett fúvókái az összes problémás testrészt jótékony vízsugárral, rendkívül hatékonyan masszírozzák.

Előregyártott akril héjszerkezetű masszázsmedence

 

Az akril anyagú masszázsmedencék kínálata rendkívül széles. Az ún. kompakt masszázsmedencék esetében a szűrőberendezés, fűtés és masszázsszivattyúk, azaz minden, a medence működéséhez szükséges berendezés a medence burkolata alá van beépítve. Az elektromos bekötést és feltöltést követően a medence üzemkész. Az akril héjazat és a szivattyútér gondosan hőszigetelve van, lehetővé téve a viszonylag gazdaságos üzemeltetést még télen, kültérben is.

Ezeket a medencéket a padlóra állítva telepítjük. Ritkább esetben lesüllyeszthető de ekkor gondoskodni kell a szivattyúk és egyéb berendezések hozzáférhetőségéről. A masszázsmedencékhez tartozékként kemény fedél is kapható, amely biztosítja hogy a használaton kívüli időkben ne párologjon és így ne veszítsen hőt a medence. Felszereltségüket tekintve a különleges vízalatti világítástól a beépített audió és TV rendszerekig minden megtalálható. A kompakt masszázsmedencéket családi használatra javasoljuk mert a közösségi alkalmazás követelményeinek a vízforgató-szűrőrendszer nem felel meg.

Közösségi használatra a gépészetet a medencétől külön, gépházba kell telepíteni.Mind süllyesztett víztükrű kialakítással , mind feszített víztükrű kialakítással kaphatók héjszerkezetek. A könnyebb tisztíthatóság, esztétikum szempontjai alapján a feszített víztükrű szerkezetet javasoljuk. Az így készült akril medence látványa vetekszik az épített medencék látványával , a fürdőzők kényelme szempontjából pedig különösen előnyösek a testvonalakra formált ülő és fekvő alkalmatosságok.

Épített masszázsmedence

 

Az épített masszázsmedencék szerkezeti és gépészeti kialakításukat tekintve is megegyeznek a monolit vasbeton medencék tulajdonságaival. A gépészetük kiegészül a különböző masszírozó rendszerek berendezéseivel. Jellemzően magasabb a vízhőmérséklet, kb.32-38ᵒC és a relatíve kis víztömeghez képest sok a fürdőző, azaz nagyobb a víz fajlagos létszámterhelése. A vízgépészet megfelelő méretezésével a víztisztítási teljesítmény szinten tartható


Az épített masszázsmedencék tulajdonságai:

  • Tetszőleges méret, forma, elrendezés
  • Egyedi burkolatok
  • Masszázsrendszerek egyedi kombinációja
  • Fokozott hidroterápiás értékek lehetősége
  • A vízgépészet az alkalmazáshoz optimalizálható

Családi alkalmazásban olyan helyekre ajánljuk , ahol az esztétikai előnyök nagy hangsúlyt kapnak, a természetes burkolatok kiemelt jelentőségűek , illetve fontos a valóban erős hidroterápiás élmény. Közösségi alkalmazásokban feszített víztükrű kialakítással javasoljuk a megfelelő vízminőség biztosíthatósága érdekében.

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnika. Szauna és Gőzkabinok építése. Műanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@lunauszoda.hu Luna Uszodatechnika