Medence építés

Az általunk gyártott műanyag medence UV-stabil, vegyszerálló, 6mm vastag polipropilén alapanyagból készül, színmintából választható színben. A medence építés precíz és szakszerű munkát igényel, szerkezet speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.

Úszómedence építés

Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján. Az úszómedencét a terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A medencék felszereltségét egyedi igényekhez igazítjuk. Úszómedencéink kíválő minőségűek, és szavatolják töretlen szakmai jóhírünket!

Masszázsmedence

Álmodozott már arról Ön is, milyen jó lenne egy forró nyári napon élvezni a saját kerti medencéjét? Mi megvalósítjuk Önnek!

Elhozzuk a luxust és a kényelmet az otthonába! Gyorsan telepíthető, minőségi és biztonságos medencét szeretne? Nálunk a legjobb helyen jár! A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán csaknem 20 éve gyárt magas minőségű polipropilén és közkedvelt fóliás úszómedencéket vagy telepít medencefedéseket.

Luna Uszodatechnika Luna Uszodatechnika Luna Uszodatechnika Luna Uszodatechnika

Luna Uszodatechnika Luna Uszodatechnika Luna Uszodatechnika Luna Uszodatechnika

Kerti bútorok

A köztudatban a rattan a nád - esetenként a fűzfavessző - szinonimája. Valójában azonban egyikhez sincsen köze, hiszen ez a trópusi, liánszerű tüskés pálmák összefoglaló neve. Ez az őserdőben növő tömör liánszerű kúszónövény hosszanti irányú párhuzamos szálszerkezettel rendelkezik, eltérően a keresztirányú szálszerkezetű egyéb faanyagokétól, és ez a tulajdonsága rendkívül szilárdá és ugyanakkor hajlíthatóvá teszi úgy, hogy egyáltalában nem veszít eredeti szilárdságából. Hosszában egyenletesen vastag, tömör szálszerkezetű, kör keresztmetszetű törzse a néhány millimétertől akár 20 cm-es átmérőig és 20 m hosszúságig is nőhet.

A rattan kertibútorok igen változatos kialakítású lehet, ezért elhelyezhető a hagyományos, a modern, sőt eklektikus avagy akár szimplicista stílusú enteriőrben is. Megfelelő választással elérhető a harmonikus lakásbelső. Jellemző sajátossága, hogy a kárpitozott bútorokkal szemben a bútor vázat soha sem takarja el a kárpit, a keret szépsége mindig érvényesül. A keret stílusának megfelelő textilválasztás fokozhatja az esztétikus összhatást. A rattanbútor tartóssága és egyben értéke döntően a vázkeret anyagától és a megerősítések minőségétől függ, ezért célszerü azt vásárlást megelőzően alaposan megvizsgálni. A rattanbútor készítés művészete a szilárdság, a kényelem és a tetszetőség együttes megvalósításában rejlik. Az igazán jó minőségű rattanbútorok általában Indonéz bútorgyárakban készülnek. Ma már a lakás szinte valamennyi helyiségébe kerülhet rattan bútor. Elsősorban a kisbútorok - előszoba fogasok, tükörkeretek, kisebb komódok - ugyanakkor a nagyobb bútorok, mint a székek, étkezők és ülőgarnitúrák, de akár konyhai és fűrdőszobai bútorok is készülhetnek rattanból. A kisbútorok, kiegészítők, virágtartók mellett akár komplett polcos szekrénysor kombinációkat is összeállíthatunk belőle. Biztosak lehetünk abban - legyen szó akár a panelkonyhákban gyakori kétszemélyes étkezőről, akár az úszómedencés villák mediterrán pihenőpamlagjáról - hogy elegáns darabbal gazdagodunk.

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnika. Szauna és Gőzkabinok építése. Műanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@lunauszoda.hu Luna Uszodatechnika